بین الملل

سرمایه‌گذاری ۱۲۲ میلیارد دلاری امارات برای افزایش تولید نفت تا ۵ سال آینده

ابوظبی با وجود محدودیت تولید اوپک، ۴۴۸ میلیارد درهم (۱۲۲ میلیارد دلار) در بخش نفت و گاز طبیعی طی ۵ سال آینده هزینه می‌کند تا ظرفیت تولید خود را افزایش دهد.

 به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی به نقل از بلومبرگ، ابوظبی با وجود محدودیت تولید اوپک، ۴۴۸ میلیارد درهم (۱۲۲ میلیارد دلار) در بخش نفت و گاز طبیعی طی ۵ سال آینده هزینه می‌کند تا ظرفیت تولید خود را افزایش دهد.

 جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و جهان را در توئیتر آرمان اقتصادی

همچنین بخوانید

 شورای عالی نفت امارات، بزرگترین نهاد این کشور در سیاست انرژی، بودجه لازم برای شرکت نفت ملی ابوظبی را تصویب کرده است. طرح سرمایه‌گذاری تصویب شده شامل رشد و توسعه تمام بخش‌ها از جمله تولید، پالایش و تجارت می‌شود.

 ابوظبی که بیشترین منابع نفت خام امارات را در اختیار دارد، ۲ میلیارد بشکه ذخایر نفتی در میادین متعارف خود کشف کرده‌است. به این ترتیب، کل ذخایر نفتی این کشور به ۱۰۷ میلیارد بشکه می‌رسد. این امارت نشین همچنین ۲۲ میلیارد بشکه نفت غیر متعارف اکتشاف کرده که استخراج آن سخت‌تر است.

 بزرگترین تولید کننده نفت امارات قصد دارد از هر بشکه نفت تولید شده، پالایش شده و فروخته شده حداکثر ارزش ممکن را بدست آورد.

این شرکت دولتی قصد دارد ظرفیت تولید روزانه خود را تا ۲۰۳۰ به ۵ میلیون بشکه برساند. این شرکت در حال حاضر ۴ میلیون بشکه تولید دارد. اوپک تولید نفت امارات را تا پایان سال جاری میلادی تا ۲.۶ میلیون بشکه در روز محدود کرده است. این محدودیت بخشی از قرارداد اوپک پلاس جهت تقویت قیمت نفت طی همه‌گیری ویروس کرونا است.

 مقامات ابوظبی، پایتخت امارات، هفته گذشته اعلام کردند این احتمال وجود دارد که امارات اوپک را ترک کند. این اقدام بازارهای نفت را بی‌ثبات خواهد کرد. سهیل المزروعی، وزیر نفت امارات گفت این کشور همواره به قرارداد کاهش تولید پایبند بوده ولی هیچ اشاره‌ای به آینده امارات در اوپک نکرد.

 شورای عالی نفت امارات بودجه ادنوک طی ۵ سال آینده را افزایش داده است. ادنوک در ۲۰۱۸ اعلام کرده بود این شورا ۴۸۶ میلیارد درهم برای سرمایه‌گذاری طی سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ در نظر گرفته است.

اوپک و متحدانش از جمله روسیه قرار است طی اجلاس هفته آینده در مورد افزایش تولید یا تمدید کاهش تولید تا ماه مه تصمیم‌گیری کنند. با ادامه کاهش تقاضا به خاطر اوج دوباره همه‌گیری ویروس کرونا، احتمال به تعویق افتادن افزایش تولید وجود دارد.

 انتهای پیام/۷۰

منبع

تسنیم

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا