بانک و بیمهطلا و ارز

طلا سرمایه‌گذاریی برای جلوگیری ازکاهش ارزش پول

در حالی که بسیاری از سرمایه گذاران بین المللی، طلا را بهترین پوشش در برابر خطرات و ریسک های سیاسی می دانند، تحلیلگران بانک گلدمن ساش نظر دیگری دارند.

به گزارش پایگاه اینترنتی کیتکو نیوز، قیمت جهانی طلا در روزهای اخیر به بالاترین سطح خود در ۱۱ ماه اخیر رسیده است، به نظر می رسد تشدید تنش های سیاسی بین کره شمالی و آمریکا تاثیر زیادی بر افزایش قیمت جهانی طلا داشته است. نااطمینانی نسبت به سیاست های دولت ترامپ نیز عامل مهمی برای افزایش قیمت این فلز زرد بوده است.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی به نقل از سایت طلا، بر اساس این گزارش تحلیلگران گلدمن ساش بر این باورند که طلا بهترین پوشش در برابر کاهش ارزش پول است و می تواند بهترین سرمایه گذاری برای جلوگیری از کاهش ارزش سرمایه و پول باشد نه پوششی برای جلوگیری از خطرات و ریسک های ژئوپلیتیک.

به همین دلیل است که بانک گلدمن ساش برای ارائه چشم انداز خود درباره قیمت جهانی طلا طی ماه های آینده تمرکز اصلی خود را بر روی ارزش دلار آمریکا قرار داده است.

تحلیلگران بانک گلدمن ساش تاکید کردند: قیمت جهانی طلا از اواسط جولای تاکنون بیش از ۱۰۰ دلار در هر اونس افزایش داشته است که تنها ۱۵ دلار آن مربوط به تنش های سیاسی و نظامی بین آمریکا و کره شمالی بوده است.

کره شمالی روز یکشنبه ششمین آزمایش اتمی خود را انجام داده که بزرگترین آزمایش هسته ای از سال ۲۰۰۶ به شمار می رود. آمریکا اعلام کرده است که کره شمالی به دنبال آغاز جنگ است.

بانک گلدمن ساش پیش بینی کرده است که قیمت جهانی طلا تا پایان امسال ۱۰۰ دلار کاهش خواهد یافت چرا که دولت ترامپ سیاست های خود را اجرا خواهد کرد .

تحلیلگران این بانک تصریح کردند: دولت آمریکا سرانجام لایحه های بودجه خود را تصویب خواهد کرد و این مساله مانع از تعطیلی دولت واشنگتن خواهد شد و ترامپ خواهد توانست میلیاردها دلار در پروژه های زیرساختی هزینه کند و مالیات ها را نیز کاهش خواهد داد.

به نظر می رسد احتمال تعطیلی دولت آمریکا اکنون به کمتر از ۱۵ درصد رسیده است. این رقم قبلا به بیش از ۳۵ درصد رسیده بود. پیش بینی بانک گلدمن ساش این است که قیمت هر اونس طلا تا پایان امسال به ۱۲۵۰ دلار خواهد رسید.

به اعتقاد تحلیلگران، ۸۵ درصد افزایش قیمت طلا طی دو سال اخیر به خاطر کاهش ارزش دلار آمریکا بوده است.

منبع:اقتصاد.آنلاین

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا