انرژی

لزوم تقویت همکاری شرکت‌های دانش بنیان در حوزه انرژی

لزوم تقویت همکاری شرکت‌های دانش بنیان در حوزه انرژی

مدیرعامل مرکز انرژیک با اشاره به لزوم تقویت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه انرژی گفت: تنها راه برون رفت از شرایط فعلی اقتصاد، توجه به اقتصاد نوآوری است، در این راستا باید یک پل ارتباطی بین صنعت و شرکت های دانش بنیان ایجاد شود.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، روزبه شاهرخی امروز در نشستی خبری با بیان اینکه تا زمانی که نیازهای صنعت مطرح نشود، نمی توان راه حلی برای آن پیدا کرد و پس از مطرح شدن نیاز صنایع، شرکت های دانش بنیان می توانند با ارائه راهکار آن مشکل را برطرف کنند، اظهار کرد: رویکرد نوآوری باز به معنای نگاه به خارج از سازمان برای حل مسائل است که اکنون مورد توجه قرار گرفته است.
وی با اشاره به اهداف مرکز نوآوری انرژیک، گفت: این مرکز با هدف حل چالش‌های صنعت نفت با استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان کشور راه اندازی شده است.

مدیرعامل مرکز انرژیک با بیان اینکه برای نخستین بار چند شرکت داخلی به فکر ورود به سرمایه گذاری خطرپذیر شدند، اظهار کرد: تاکنون ۱۴ شرکت فناور و دانش بنیان و ۱۰ شرکت صنعتی عضو این مرکز هستند و سه تیم نیز برای شتابدهی شرکت های دانش بنیان وجود دارند.

شاهرخی با بیان اینکه این مرکز در طرح های شرکت های دانش بنیان سرمایه گذاری می کند که ممکن است موفق یا ناموفق باشد، گفت: یکی از شرکت های دانش بنیان با استفاده از هوش مصنوعی موقعیت‌های خطرناک را با دوربین ها شناسایی کرده و هشدار می دهد که این طرح در پالایشگاه اصفهان اجرا شده است.

وی با اشاره به فعالیت های انجام شده برای طرح احیای چاه‌های کم بازده گفت: این طرح در اختیار پارک نوآوری صنعت نفت است اما با توجه به ارتباط مناسبی که داریم، در این زمینه حضور خواهیم داشت. 

مدیر عامل مرکز انرژیک با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه بهینه سازی مصرف، گفت: چندین طرح را در این حوزه تعریف کرده‌ایم که در این میان دو طرح مورد توجه قرار گرفت که با طراحی و فناوری آن تا ۸۰ درصد مصرف برق در ساختمان‌های اداری و سایت‌های پتروشیمی کاهش می‌یابد. به گونه‌ای که با استفاده از هوش مصنوعی فرآیند دیسپچینگ را تنظیم می‌کنیم و از این طریق ۳۰ درصد بهره وری انرژی افزایش می‌یابد.

شاهرخی تاکید کرد:‌ تمرکز ما این است که روی نسل ۴ کار کنیم و بی شک بهینه سازی از طریق فعالیت‌های جدید می‌تواند تاثیرگذار باشد و در این راستا نیز الزامات خوبی انجام شده است. 
وی با اشاره به مهمترین مشکل موجود در اقتصاد کشور عدم همکاری دانش بنیان‌ها با شرکت‌ها است، گفت: به تازگی قوانین و طرح‌های خوبی در این راستا آمده که ما را نسبت به آینده دانش بنیان‌ها امیدوارتر کرده است و امیدواریم که با ادامه همین روش بتوانیم شاهد توسعه اقتصاد و افزایش بهره وری باشیم.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا