صنعت، معدن، تجارتمعدن

کاهش ۲۰درصدی تعداد معادن سنگ آهن چین

در هفدهمین کنفرانس بین المللی آهن و فولاد چین اعلام شد: تعداد قابل ملاحظه ای از کارخانه های چین به دلیل مسائل زیست محیطی تعطیل و در نتیجه تولیدسنگ آهن چین کاهش می یابد. در همین حال ۲۰درصد از معادن چین نیز طی یک سال گذشته تعطیل شده اند.

به گزارش آرمان اقتصادی به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، هفدهمین کنفرانس بین المللی آهن و فولاد چین (۲۰۱۷) در ۵ و۶مهرماه سال جاری در کینگ دائو چین با بررسی موضوعاتی همچون وضعیت اقتصادی و بازارهای کالاهای فله ای، توسعه پایدار و متوازن زنجیره ارزش صنعتی و ارتقای آن و طرح آتی ایران برای تبدیل شدن به یک تامین کننده اصلی فولاد و مواد اولیه فولاد سازی در منطقه منا (خاورمیانه و شمال آفریقا) برگزار شد.

در این رویداد ۲ روزه (۵تا۶ مهرماه ۱۳۹۶) که یکی از بزرگترین کنفرانس های بین المللی آهن و فولاد جهان است بیش از ۴۷۰شرکت کننده اصلی از بیش از ۱۰ کشور خارجی که حداقل ۱۶۰ نفر آنها غیر چینی بودند،حضور داشتند.

همچنین بخوانید

هدف از برگزاری این کنفرانس، شناخت عرضه و تقاضا، دور نمای آتی بازار ، چشم انداز سرمایه گذاری و مالی و همچنین دورنمای عملیاتی در چین است.

نتایج کنفرانس

افت شدید تقاضای سنگ آهن کم عیار و تمایل بالای خریداران به خرید سنگ آهن با عیار بالا و گندله ،ادامه روند رشد پریمیوم (جایزه) گندله به دلیل محدودیت های سختگیرانه در کنترل آلودگی و محیط زیست توسط دولت چین تا بیش از ۵۰ دلار،افزایش موجودی سنگ آهن کم عیار در بنادر چین به دلیل نبود خریدار کافی از جمله دستاوردهای این کنفرانس هستند.

در این رویداد، شرکت بین المللی معدنی و فلزات هند Vedanta (که دفتر مرکزی آن در لندن بوده و فعالیت معدنکاری در هندوستان، استرالیا و زامبیا دارد) هدف خود را صادرات ۱۳ تا ۱۴ میلیون تن سنگ آهن در سال مالی جاری اعلام کرد. این شرکت در حال حاضر سنگ آهن با درصد خلوص آهن ۵۷.۷ درصد با آلومینای زیر ۳.۵ درصد را عرضه می کند.

در این کنفرانس اعلام شد که برای اولین بار نرخ تولید معادن سنگ آهن داخلی چین از ماه جولای ۲۰۱۷ به بعد منفی شده که دلایل اصلی آن بسته شدن تعداد زیادی از معادن به علت تعمیر ، نگهداری و بازرسی های زیست محیطی است.

همچنین ، تعداد معادن سنگ آهن بزرگ و متوسط چین از ۲۳۴۷ معدن در سال ۲۰۱۶ به ۱۸۷۹ معدن تا پایان جولای ۲۰۱۷ رسیده که حاکی از تعطیلی ۲۰ درصد از معادن این کشور است و پیش بینی می شود که در سال های آتی نیز به دلیل مسائل زیست محیطی تعداد معادن فعال داخلی چین کاهش پیدا کند.

در حال حاضر نسبت آهن قراضه مخلوط در تولید فولاد چین ۱۵ درصد افزایش یافته و به ۴ درصد از کل تولید فولاد خام در مقایسه با سال قبل رسیده است. در سال ۲۰۱۶ در مجموع ۱۶۰ تا ۱۷۰ میلیون تن آهن قراضه در چین تولید شد.

صادرات آهن قراضه چین در آینده ممکن است افزایش یابد زیرا کارخانه های فولاد داخلی مقدار محدودی از قراضه را خریداری می کنند.

برخی از سخنرانان کلیدی این کنفرانس هائو هنگ، مدیرعامل و رئیس تحقیقات بین الملل BOCOM، معاون دبیرکل و مدیر بخش تحقیقات بازار انجمن آهن و فولاد چین، دبیرکل انجمن آهن و فولاد چین، سفیر استرالیا در چین و مدیر بورس کالای دالیان بودند.

همچنین در این کنفرانس، نایب رئیس انجمن آهن و فولاد چین، معاون مدیر گروه HBIS، معاون فروش و بازاریابی شرکت ریوتینتو، مدیر اجرایی فلزات آهنی و زغال سنگ واله، مدیر هلدینگ روی هیل، مدیرعامل گروه فلزات فورتسکیو، مدیر امور بین الملل انجمن آهن و فولاد چین، مدیر اجرایی شرکت نیپون استیل و سومیتومو، مدیر بازاریابی بی اچ پی بیلیتون و کیوان جعفری طهرانی عضو هیات مدیره و رئیس امور بین الملل انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن ایران سخنرانی کردند.

شرکت های بزرگی نظیر ریوتینتو، واله، روی هیل، بورس کالای دالیان، گروه تجاری کاراول و مرکز تجارت سنگ آهن پکن از جمله حامیان این کنفرانس بودند.

کنفرانس بین المللی آهن و فولاد چین از سال ۱۹۹۹ فعالیت خود را آغاز کرده و به عنوان بزرگترین اجتماع تجار سنگ آهن با مشارکت فولادسازان داخلی چین شناخته شده و در حال حاضریکی از بزرگترین کنفرانس های بین المللی آهن و فولاد جهان به شمار می رود.

قالب وردپرس

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا