بین الملل

پیش بینی اوپک برای افزایش شدید تقاضای نفت در نیمه دوم ۲۰۲۱

سازمان اوپک طی گزارشی پیش بینی کرد که تقاضای جهانی نفت به علت بهبود وضعیت اقتصادی و اقدامات دولت ها برای واکسیناسیون در نیمه دوم سال جاری افزایش خواهد یافت.

به گزارش آرمان اقتصادی به نقل از راشاتودی، سازمان اوپک روز پنجشنبه طی گزارشی پیش بینی کرد که تقاضای جهانی نفت به علت بهبود وضعیت اقتصادی و اقدامات دولت ها برای واکسیناسیون در نیمه دوم سال جاری افزایش خواهد یافت.

آخرین اخبار اقتصادی در توئیتر پایگاه خبری آرمان اقتصادی. (کلیک کنید)

همچنین بخوانید

این ائتلاف، در گزارش ماهانه بازار نفتMOMR ، به دلیل طولانی شدن تعطیلی کسب و کارها در اقتصادهای بزرگ اروپا و نرخ بالای بیکاری در ایالات متحده که روند بهبود را کند می کند، تخمین های خود را برای تقاضای جهانی نفت طی نیمه اول سال جاری میلادی اصلاح کرد.

تصمیم هفته گذشته ائتلاف اوپک پلاس مبنی بر عدم افزایش تولید جمعی نفت خام از ماه آوریل و ارائه تنها معافیت های کوچک به روسیه و قزاقستان، به نظر می رسد خیلی تعجب آور نباشد چرا که این کارتل اکنون تقاضای نفت در سه ماهه اول و دوم ۲۰۲۱ را کمتر از ارزیابی ماه گذشته خود می بیند.

در گزارش این ماه، اوپک تخمین تقاضای نفت خود را برای سه ماهه اول امسال به میزان ۱۸۰ هزار بشکه در روز و برای سه ماهه دوم به میزان ۳۱۰ هزار بشکه در روز در مقایسه با چشم انداز فوریه کاهش داد.

این کارتل برای نیمه دوم سال جاری میلادی بسیار خوشبین است و تخمین خود را برای میزان تقاضا در سه ماهه سوم و چهارم افزایش داده است. این تخمین منعکس کننده انتظارات این سازمان برای بهبود اقتصادی با تأثیر مثبت واکسن کروناست.

برای سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱، اوپک اکنون تقاضای ۹۷.۴۳ میلیون بشکه در روز را پیش بینی کرد که در مقایسه با ارزیابی ماه گذشته ۴۰۰ هزار بشکه در روز افزایش داشته است.

برای سه ماهه چهارم، تقاضای جهانی نفت پیش بینی می شود ۹۸.۹۱ میلیون بشکه در روز باشد که تقریباً ۱ میلیون بشکه در روز (۹۷۰ هزار بشکه در روز) در مقایسه با برآورد ماه فوریه افزایش نشان می دهد.

برای کل سال، اوپک انتظار دارد که تقاضای جهانی نفت ۵.۹ میلیون بشکه در روز رشد کند که در مقایسه با پیش بینی ماه گذشته ۱۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.

در حال حاضر، این سازمان انتظار دارد که تقاضای کل نفت به ۹۶.۳ میلیون بشکه در روز برسد که بیشترین مصرف آن در نیمه دوم سال پیش بینی می شود.

انتهای پیام/

 

 

منبع

تسنیم

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا