اقتصاد کلان

بررسی مطالعات سازمان برنامه درباره آمایش سرزمین در نشست کمیسیون برنامه

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از بررسی مطالعات سازمان برنامه و بودجه درباره آمایش سرزمین در جلسه این کمیسیون خبر داد.

محمدمهدی مفتح در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جلسه بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) کمیسیون‌ برنامه که در محل سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، گفت: آقای نوبخت به همراه معاونان و مسئولان مرتبط با مباحث در این نشست حضور یافته و ابتدا توضیحات کلی درباره مطالعات گسترده این سازمان پیرامون آمایش سرزمینی ارائه و سرفصل‌های آن را معرفی کردند.

وی افزود: در این جلسه مقرر شد، مسئولان سازمان برنامه و بودجه در نشست‌های آینده کمیسیون جزئیات این مطالعات را برای نمایندگان تشریح کرده و به سوالات آنها در این مورد پاسخ دهند زیرا سند آمایش سرزمینی بسیار مهم بوده و در حقیقت نقشه راهی برای توسعه آینده کشور، پروژه‌های توسعه‌ای، تخصیصات بودجه‌ای و … است.  

مفتح یادآور شد: مباحث مربوط به بودجه سال ۱۴۰۰ در ادامه جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مسئولان سازمان برنامه و بودجه توضیحات کلی را درباره اینکه هر کدام از تبصره‌ها چه احکام و چه نقاط ضعف و قوتی دارند را بیان کرده و بعد از آن اعضای کمیسیون سوالات خود را مطرح کردند.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه ادامه داد: یکی از مهمترین سوالات درباره مدت زمان ابلاغ آیین‌نامه‌های اجرایی احکام بودجه توسط دولت بود که پاسخ دادند؛ بسیاری از آیین‌نامه‌ها تنظیم شده و قرار است، بخش قابل توجهی از این آین‌نامه‌ها در جلسه فردا هیئت دولت تصویب شود و تا هفته آینده هم عمده آیین نامه‌های مورد نیاز برای اجرای بودجه تصویب خواهد شد.

وی همچنین گفت: نمایندگان مجلس در ادامه جلسه درباره اینکه بودجه سال ۱۴۰۰ در اجرا با چه مشکلاتی مواجه شده و یا خواهد شد، جداول بودجه قابلیت عملیاتی شدن پیداکرده است و یا تاثیر اجرای بودجه بر شاخص‌های کلان اقتصادی کشور و رشد نقدینگی، تورم و … سوالاتی را بیان کردند.

مفتح اضافه کرد: احکام بسیار زیادی در بودجه وجود دارد و سوال کلی اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس این بود که در مجموع بعد از اجرای بودجه ۱۴۰۰ چه اتفاقی در اقتصاد کشور خواهد افتاد، که سازمان برنامه و بودجه توضیحاتی را در این خصوص بیان کردند، در مجموع جلسه امروز بسیار مفید بود.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا