انرژی

میرمحمدی: تاب آوری استان یزد در بحث آب شرب تنها ۲۴ ساعت است

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس گفت: زمانی می‌توانیم نظارت درستی روی قوه مجریه و قوه قضاییه داشته باشیم که خودمان شفاف باشیم.

همچنین بخوانید

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، سید جلیل میرمحمدی میبدی در جلسه علنی امروز(چهارشنبه) در نطق میان دستور با اشاره به مشکل آب شرب استان یزد و مردم آن، گفت: امروز این دغدغه دوچندان شده و نزدیک به یک دهه است که مردم یزد با بحران کم آبی مواجه هستند.

نماینده مردم تفت در مجلس شورای با استناد به اصل ۴۴ و ۴۵ قانون اساسی گفت: شبکه‌های آبرسانی تحت مالکیت عمومی، در اختیار دولت است. آب‌های عمومی جزء انفال و ثروت‌های عمومی، در اختیار حکومت اسلامی است که باید بر طبق مصالح عامه، نسبت به آنها عمل شود. متأسفانه این قاعده واضح و روشن حکومتی، سالها است در روز روشن نادیده گرفته می‌شود.

نماینده مردم یزد در مجلس با بیان اینکه خطوط تأمین آب یزد مورد تعرض و تخریب قرار می‌گیرد، گفت: هرچند وقت یکبار آب شرب مردم منطقه قطع می‌شود و تاکنون ۴۶ بار شبکه آب رسانی مورد تعرض و تخریب قرار گرفته و میلیاردها تومان خسارت به بیت المال وارد شده است.

وی افزود: مسئولان وزارت های کشور و نیرو باید تشکیل جلسه می‌دادند و صراحتا به مردم اعلام می‌کردند که این تعرض ها و تخریب ها، چه خسارت هنگفت و سرسام آوری بر بیت المال تحمیل کرده است. ای کاش این مسئولان در چهار دولت اخیر به افکار عمومی پاسخ می‌دادند که چرا در مقابل این قانون شکنی‌ها دست روی دست گذاشته شده و هیچ اقدامی نشده است.

تاب آوری استان یزد در بحث آب شرب تنها ۲۴ ساعت است

میرمحمدی میبدی به پدیده «تخریب زیرساخت‌های استراتژیک» اشاره کرد و گفت: به تخریب خط لوله انتقال آب که قانون مجازات‌های سنگینی برای آن در نظر گرفته است، توجه نشده و تشنگی مردم یزد نادیده گرفته شده است. تاب آوری استان یزد در بحث آب شرب تنها ۲۴ ساعت است.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس از قالیباف خواست که جلسه‌ای تشکیل دهد و در یک جو آرام با تفاهم، کارشناسی و تعامل و با همکاری نمایندگان اصفهان که نظر مشابه دارند، با نگاه به حل مشکل و با همکاری ادارات مرتبط دو استان این مشکل را بررسی کارشناسی کند.

حدود ۶۰۰ روستای استان یزد با تانکر آبرسانی می‌شود

این عضو مجمع نمایندگان استان یزد با بیان اینکه حدود صد در صد آب انتقالی مصرف آب شرب برای مردم دارد، اظهار داشت: حدود ۶۰۰ روستای استان یزد با تانکر آبرسانی می‌شوند و آب شرب برخی شهرستان‌ها را به صورت دبه‌ای تأمین می‌کنند و حدود ۲۰ روستا طی این سالها به خاطر خشکسالی خالی از سکنه شده که نیاز به توجه دارد.

وی در پایان با بیان اینکه زمانی می‌توانیم نظارت درستی روی قوه مجریه و قوه قضاییه داشته باشیم که خودمان شفاف باشیم، گفت: این طرح در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد و نگرانی بسیاری از نمایندگان در تبصره ماده ۱۰ برطرف شده امیدوارم خودمان شفاف شویم که بتوانیم با قوت و قدرت نظارت خود را در راستای شفاف سازی سایر ادارات انجام دهیم.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا