انرژی

لزوم احداث ۱۶۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی در پایتخت

معاون فنی عمرانی شهرداری تهران از لزوم احداث ۱۶۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی در پایتخت خبر داد.

همچنین بخوانید

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، عباس شعبانی در آئین بهره برداری از پنج پروژه توسعه و نگهداشت شبکه اصلی مدیریت آب‌های سطحی، گفت: تهران با اختلاف ارتفاع ۹۰۰ متری به صورت متعدد در خطر جریان‌های سیلابی قرار دارد. به شکلی که سیل‌های تهران در گذشته باعث شده کار مطالعاتی بر روی این شهر انجام شود که نهایتا سیل برگردان‌های غرب و شرق تهران در دستور کار قرار بگیرد.

وی افزود: حدود ۲۹۰ کیلومتر از شبکه‌های جمع‌آوری آب‌های سطحی در تهران اجرا شده که سال ۱۳۷۲ شرکت خاکریز آب این شبکه را به حدود ۵۳۰ کیلومتر افزایش داد، اما بی تردید این شبکه به تنهایی کارکرد لازم را ندارد و باید نقاط گلوگاهی شناسایی شده مورد توجه قرار گیرد.

شعبانی ادامه داد: در حال حاضر ۱۲ نقطه گلوگاهی سطح یک وجود دارد که باید به سرعت نسبت به رفع آنها اقدام کنیم. تا کنون پنج نقطه حل و فصل شده و امروز ششمین نقطه نیز در پروژه‌های اخیر حل و فصل شد و مابقی نیز در دستور کار قرار دارد.

۲۰ میلیارد تومان ارزش شبکه مدیریت آب‌های سطحی تهران

معاون عمرانی شهرداری تهران با تاکید بر لزوم نگهداشت شبکه‌های موجود گفت: مرمت و نگهداشت شبکه‌های موجود نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است. مثل همین کانال قلقلی که بسیار فرسوده بود و امروز مورد بازسازی و مرمت قرار گرفت. بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان ارزش شبکه مدیریت آب‌های سطحی است که باید نسبت به نگهداشت آن با حساسیت ویژه‌ای برخورد کرد.

وی تاکید کرد: فاضلاب تهران در برخی نقاط وارد آب‌های سطحی می‌شود. شرکت آبفا با همکاری که داشته کمتر از نیمی از این نقاط را کور کرده ولی باید نسبت به مابقی آنها نیز اقدامات لازم انجام شود.

وی ادامه داد: ۱۶۰ کیلومتر شبکه باید احداث کنیم که عموما این کمبود در غرب تهران دیده می‌شود و در حوزه نگهداشت نیز بیش از این نیمی از شبکه نیازمند مرمت و احیا است.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی، در ادامه این مراسم مهدی چمران ریاست شورای اسلامی شهر تهران نیز ضمن قدردانی از سازندگان پروژه‌هایی که امروز مورد بهره برداری قرار گرفت، گفت: امیدواریم برنامه‌های گسترده‌تری از آب‌های سطحی و زیرسطحی با توجه به شرایط بحرانی آبی کشور عملیاتی شود.

وی ادامه داد: امروز برنامه‌های تدارک دیده شده در این حوزه باید هر چه زودتر عملی شود. کانال‌های نگهداری نیاز به مرمت دارد تا حوادثی همچون سیلاب متروی تهران، بار دیگر تکرار نشود.

انتهای پیام

منبع

ایسنا

همچنین بخوانید

دکمه بازگشت به بالا